Espai municipal de pícnic Els Pins

A 615 metres sobre el nivell de mar i a només vint minuts del nucli de Sant Privat d’en Bas hi trobem en un marc immillorable una pineda habilitada com a àrea de pícnic, anomenada Els Pins.

I és que l’àrea dels Pins us servirà tant per anar-hi a passar la jornada i aprofitar després per banyar-vos a les gorgues del Gurn o per fer-hi un bon esmorzar camí cap al Salt del Sallent.

ATENCIÓ!

Per tal de garantir les mesures sanitàries marcades per les autoritats en relació a la Covid-19 i solucionar el problema de la sobrefreqüentació a l’àrea recreativa d’Els Pins, de l’1 de juliol al 30 d’agost s’instal·larà una barrera i una caseta, poc després de passar el passallís de riu Gurn, de 10 del matí a 8 del vespre de dilluns a diumenge. Allà una persona donarà pas si es disposa d’aforament, a més la caseta servirà com a Punt d’Informació Natural. Pel que fa a l’aforament serà el dels tres aparcaments ja existents amb una capacitat per a 40 cotxes i 20 motos. Per a l’estacionament s’haurà d’abonar una tarifa (2€ les motos, 5€ els cotxes i 7€ les furgonetes). En cas d’anar a peu o en bicicleta no s’haurà de pagar.

De les 8 del vespre a les 10 del matí, el pas romandrà tancat excepte per a veïns i vehicles autoritzats. D’altra banda, aquest any la guingueta no s’obrirà i les barbacoes es precintaran perquè no és possible garantir les mesures d’higiene per evitar el contagi. Tampoc estaran disponibles els lavabos pel mateix motiu. Les taules, en canvi, sí que es podran utilitzar.

Es demana col·laboració i respecte als visitants per mantenir l’espai lliure de deixalles.

Moltes gràcies!

20140106_010153_opt

20140106_010331