Turisme

La Vall d’en Bas juntament amb Besalú i Santa Pau, són els tres municipis de la comarca de la Garrotxa declarats com a turístics.

El vulcanisme de la Garrotxa, tot i que la Vall no és volcànica, va donar peu a un paisatge inigualable on el naixement d’un riu, el Fluvià, marca uns espais més típics de valls marítimes i de desembocadura que no pas de Valls de muntanya. Si observem la Vall d’en Bas des de l’aire, la seva immensa amplitud la fa diferent a la resta de valls pirinenques.

La història també ha marcat la Vall i la seva gent. El Vescomtat de Bas, les guerres remences i Francesc de Verntallat, la guerra del francès o les carlines són presents encara ara en el caràcter d’una gent que ha viscut sempre de la terra, una terra que dóna els millors fruits i una riquesa gastronòmica excepcional.

Cultura, història, paisatge i gastronomia són els valors turístics de la Vall d’en Bas.

Visitar a la Vall d’en Bas, allotjar-se als seus establiments, menjar als seus restaurants, passejar peus seus pobles i racons encara verges, és un plaer per a qui no vol oblidar les seves vacances.

Podeu allotjar-vos a l’Alberg de la Vall d’en Bas.