‘Vindran temps millors’, avui el Doc del Mes a Can Trona

Avui a les 20.00 a Can Trona, no us perdeu la vostra cita amb els docs del mes, en aquesta ocasió, sobre agricultura, alimentació i medi ambient.

DocdelMes

Niels Stockholm és un granger de 79 anys que es dedica a l’agricultura biodinàmica. Treballa la terra amb la seva dona Rita al nord de Copenhaguen. La seva filosofia vital es basa en la idea que l’home i la terra estan connectats amb l’univers i, per això, cultiva els seus aliments en estricta sincronia amb el calendari lunar, per aconseguir la màxima harmonia amb el cosmos.

Els aliments de la seva granja, frescos i d’una qualitat excepcional, es poden consumir en els millors restaurants del món. No obstant això, en Niels ha d’enfrontar-se a diversos problemes que pertorben el seu dia a dia. La seva granja s’ha d’adaptar a les normatives i regulacions d’unes autoritats que són indiferents als seus principis biodinàmics. Però el maldecap més gran és sentir que la seva vida s’acosta al final i que no té cap successor que pugui seguir el seu somni