Un cartell de luxe per a la primera edició del Vallviva Festival

La Vall d’en Bas acull aquesta setmana la celebració del Vallviva Festival, un nou esdeveniment cultural que combina artistes de primer nivell amb gastronomia de qualitat. L’esdeveniment ja té totes les entrades exhaurides.

El municipi de la Vall d’en Bas, a la comarca de la Garrotxa acollirà la primera edició del “VALLVIVA, Festival dels sentits”. Un festival de música, amb una ambiciosa programació, que inclou artistes amb projecció nacional i internacional. El plat fort del Festival, girarà al voltant de la música, tot i que l’organització vol dur l’esdeveniment més enllà i oferir una proposta per omplir els sentits dels seus participants.

La celebració del Festival implica també canvis en els accessos per tal de garantir una mobilitat adequada. Per això es tallar la circulació entre el creuament de la GIP-5226 i el creuament amb la carretera del Pas de la Torre. Aquest tall es farà els dies 15 i 16 de juliol des de les 6 de la tarda i fins a les 3 de la matinada. Els veïns sí que tindran dret de pas però ho faran per sentit únic, amb accés a l’enllaç amb la GIP-5226.

Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, al paratge de les brides situat al municipi de la vall d’en Bas, on els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, respirant en un entorn natural de gran bellesa, escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals, tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la Garrotxa amb reconegut prestigi internacional, sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai, i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes.

COR DE TEATRE

Dia i hora

15 jul 2021 – 18:35 i 20:45

Escenari

Escenari Mercadet / Escenari Cabanya

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta un repertori polifònic, però sense partitures i trenca amb la distribució característica d’aquestes formacions a sobre l’escenari per incorporar moviment, acció i recursos propis de l’àmbit teatral. Més d’una vintena de cantants interpreten peces de tots els temps a cappella, des del renaixement fins al pop-rock.


JUDIT NEDDERMANN

Dia i hora

15 jul 2021 – 19:30

Escenari

Escenari Vallviva

Judith Neddermann compta amb quatre discs publicats en solitari i, a més a més, ha col·laborat amb molts artistes i projectes, entre els quals destaca el duet amb Alejandro Sanz. La seva veu és una de les més versàtils del panorama actual de la cançó d’autor i ha deixat empremta en àmbits tan diferents com el pop intimista, el folk i el jazz. Podrem gaudir de part del seu repertori més conegut així com algunes de les noves cançons del seu nou treball Aire.


JOAN-PAU

Dia i hora

15 jul 2021 – 21:15

Escenari

Escenari Cabanya

Joan-Pau és pianista, baixista, compositor, arranjador, director musical d’artistes i col·laborador habitual en televisió i ràdio, en programes com Oh Happy Day, No me la puc treure del cap, etc… Ha enregistrat més de 40 discs i ha actuat arreu d’Europa i Amèrica Llatina. Amb Cançons de fi de segle, l’artista fa una revisió en clau pianística, de textura íntima i de concepte minimalista, de melodies de cançons dels últims 15 anys del S.XX a casa nostra, revestides amb nous colors sonors.


JORGE DREXLER

Dia i hora

15 jul 2021 – 22:15

Escenari

Escenari Vallviva

Jorge Drexler ha gravat tretze discs d’estudi, ha ofert concerts per tot el món i ha estat guardonat amb un Premi Òscar, cinc Grammy’s llatins, un Goya i un Biznaga de Plata, entre altres reconeixements. L’artista uruguaià destaca per la seva passió per la paraula, i la seva habilitat per expressar emocions així com per la seva actitud incansable a l’hora d’experimentar amb la música. És un gran expert en trobar el nexe i la connexió amb el públic als seus concerts, que carrega de significat visual i sentimental. Per l’any vinent està preparant un disc i potser que al Vallviva ens en deixi un tast.


MANZAU

Dia i hora

15 jul 2021 – 23:45

Escenari

Escenari Cabanya

Anna Serra, sota el sobrenom de MANZAU, presenta el seu treball discogràfic de debut Orange Vol.2 (RGB Suports, 2021), un EP íntegrament cantat en anglès. Aquest treball és el viatge psicològic d’una persona que s’obsessiona amb una altra i ho confon amb amor.


THE HANFRIS QUARTET

Dia i hora

16 jul 2021 – 18:35 i 20:45

Escenari

Escenari Mercadet / Escenari Cabanya

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 a Barcelona. Amb deu anys de trajectòria, han guanyat quatre vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i actualment es troben en la quarta posició en el rànking de quartets vocals europeus. Tot plegat fa que el
conjunt sigui un dels quartets vocals de referència.
El repertori de The Hanfris Quartet és un viatge sonor que recorre una gran varietat de gèneres: des dʼestàndards de jazz i versions de música clàssica fins als hits pop més actuals.
A quest repertori, juntament amb la qualitat tècnica i interpretativa, una calidesa vocal molt pròpia, tocs dʼhumor i picardia i una gran dosi de connexió amb el públic són els ingredients bàsics del seu espectacle.


KOKO-JEAN & THE TONICS

Dia i hora

16 jul 2021 – 19:30

Escenari

Escenari Vallviva

Miss Koko-Jean, l’admirada i descarada cantant de soul reconeguda pels seus deu anys de carrera amb The Excitements, torna amb munició nova. Koko Jean & The Tonics s’han desempallegat de totes les etiquetes musicals per un espectacle amb un so fresc i excitant.


MASSA

Dia i hora

16 jul 2021 – 21:15

Escenari

Escenari Cabanya

Massa és el nou projecte musical de Ferran Massegú, fundador i compositor del conegut grup Teràpia de Shock, amb qui va girar pels principals escenaris del nostre país. El 2020 va publicar un disc homònim amb evident herència del rock i el pop, però amb un so actual, enèrgic, madur i valent, amb un missatge personal i introspectiu, amb lletres quotidianes i properes. En aquest concert íntim i en format acústic, l’artista repassarà el que ha estat la seva carrera artística des dels seus inicis fins avui.


MANEL

Dia i hora

16 jul 2021 – 22:15

Escenari

Escenari Vallviva

Manel es van convertir amb Per la bona gent, en l’únic artista que aconsegueix assolir el número 1 a les llistes de vendes quatre vegades consecutives amb discs en català. Aquest any han presentat el seu primer EP, L’amant malalta, que combina tradició i electrònica i amplia les fronteres del grup més enllà del pop. Aquest nou treball s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història.


ALBA I SANTI CARETA TRIO

Dia i hora

16 jul 2021 – 23:45

Escenari

Escenari Cabanya

Els germans Careta ofereixen un particular testimoni sonor dels Països catalans que viatja des de la tradició popular i la nova cançó fins al pop actual. Alba i Santi Careta tenen una dilatada trajectòria tant en el món del jazz com en el terreny de la música moderna. La seva proposta és un espectacle exquisit i trencador amb repertori de sons del nostre país, cançons pròpies i influències diverses.