Sant Esteve clou l’estiu més estrany de les festes majors de la Vall d’en Bas

FMSEB2

Sant Esteve d’en Bas ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la seva Festa Major. Organitzada per la Comissió de Festes, ha mantingut elements tradicionals com la penjada del burro (que s’ha pogut seguir a través d’Instagram, així com la presentació de llibres o classes d’astronomia).

FMSEB1

El tret de sortida van ser la música i l’animació, que van començar amb el Burro Savi, amb una proposta que es va demanar seguir pels balcons, com va passar també amb la gresca i xerinola dels Gegants. El pregó de Festa Major va anar a càrrec d’en Salvador Carrera.

FMSEB4

Una de les grans propostes va ser el monòleg de l’humorista Toni Albà (el divendres) i el concert de l’Orquesta Di-versiones (dissabte). Els actes es van fer a la pista de davant el pavelló de Sant Esteve amb les persones que s’havien inscrit prèviament i en tenien l’entrada. Amb la voluntat de demostrar que la cultura és segura, es va fer una proposta en aquest sentit per tal de poder celebrar els esdeveniments: com el manteniment de distàncies, ús de mascareta, presa de temperatura i el públic assegut en tot moment.

FMSEB3

Els actes es clouen aquest dilluns a les 8 del vespre amb la baixada del burro del campanar que es podrà tornar a veure des de l’Instagram de la Comissió. L’accés a la plaça estarà tancat. Un cop acabat, es faran focs artificials que caldrà seguir des dels balcons.