Repensar el territori i voler-ho transformar: Presentació del Pla Estratègic Municipal de Mobilitat Sostenible (PEMMS) – Vall d’en Bas

El Pla Estratègic Municipal de Mobilitat Sostenible (PEMMS) pren forma després d’un procés que ha comportat també la participació de veïns i veïnes del municipi que van manifestar i donar la seva visió de mobilitat. La Vall d’en Bas és un municipi amb nuclis de població disseminats i la mobilitat diaria és un punt important en la vida de les persones que l’habiten.

L’empresa olotina Cíviva d’estudis urbans, formada per, la Laura Plana Ferrés i en Francesc Baquer Font, en coordinació amb l’Ajuntament, ha estat l’encarregada d’aquest projecte, que proporciona eines a l’Ajuntament per continuar avançant cap a un model de territori més sostenible, on es faci un ús més racional del vehicle privat i s’estimuli l’ús d’altres alternatives de mobilitat.

Repensar el territori i voler-ho transformar per tal que sigui adaptat per a tothom. Els principals objectius del PEMMS és preparar el municipi per a un desenvolupament sostenible que no estigui dominat pels cotxes i per a unes demandes futures diferents.

L’elaboració del Pla Estratègic Municipal de Mobilitat Sostenible aborda des de la relació entre els diferents pobles i nuclis de la Vall fins a l’organització de carrers i places de cada nucli urbà.

Tots els punts clau d’aquesta nova concepció del territori es descobriran a la presentació del PEMMS el dissabte 26 de març, a les 10:30 h a l’Auditori de Can Trona.

Entrada lliure i gratuïta.