Parc de Lleure de Nadal a la Vall d’en Bas

PARC DE NADAL 2019 (2)

Aquest nadal l’Ajuntament de La Vall d’en Bas🏫 organitza un parc de lleure de nadal! 🎉🎉Obrirà dues tardes, el dia 23 i el dia 24, des de les 16h fins al es 19h ⏰. És un parc per a nens i nenes  a partir de 3 anys  i fins als 12 i les famílies. Els menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable 🚸. L’entrada és de 5€ per tarda! No us ho perdeu!! El parc compta amb la col·laboració del Club de Basquet de La Vall d’en Bas 🏀 i del Club de Futbol de La Vall d’en Bas ⚽! Us hi esperem! – Àrea d’Educació i Lleure – Àrea d’esports 😊😊🎉

 

NORMATIVA

 

Els nens i nenes de 3 fins a 7 anys és obligatori accedir al parc amb, mínim, un acompanyant adult responsable. (l’adult no haurà de pagar entrada)

Dels 6 als 12 anys, poden accedir al parc sols, prèvia autorització que se signarà a l’entrada pels tutors legals del menor. En aquest cas, caldrà recollir puntualment al menor a les 19:00h. L’organització tanca les portes a aquesta hora.

Caldrà, en tot moment, seguir les indicacions de l’organització.

L’organització no es fa responsable del mal ús de les instal·lacions per part de les persones participants.

L’organització podrà prendre les mesures que cregui oportunes si no hi ha un bon comportament dels i de les participants.

Els i les participants han de respectar les instal·lacions.

Es podrà menjar només en la zona habilitada per tal d’evitar qualsevol problema.

Per qualsevol qüestió, els participants es podran dirigir al punt d’informació i atenció que estarà ubicat a l’entrada del recinte.

L’organització es reserva el dret d’admissió.

PER QUALSEVOL DUBTE O INFORMACIÓ

628253001