‘Overseas’, al darrer Doc del Mes de l’any

 

El divendres 4 de desembre, a les 19.30h i el dissabte 5 de desembre, a les 17h, es tornaran a fer dos passis de la projecció mensual del ‘Doc del Mes’: sota el títol Overseas, esclaves del segle XXI, retrata aquesta realitat amb una peça firmada per Sung-A Yoon.

Una pel·lícula impactant que retrata des de dins una escola per a empleades domèstiques, on un grup de noies es prepara per ser treballadores a l’estranger, on sovint queden desprotegides i sense poder veure durant molt de temps a la família i els fills. Durant les sessions de formació a l’escola, les alumnes practiquen tant el paper d’empleada com el mestressa, fet que dona peu a situacions surrealistes i alhora corprenedores. Aviat seran exportades a l’estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l’explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d’unes dones valentes, que s’agermanen sense perdre el sentit de l’humor i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.

Per reservar, envieu un Whatsapp al telèfon 648 814 293 en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 8h a 15h). Cal que ens faciliteu el vostre nom i el nombre de persones que vindreu.

Tanquem inscripcions el mateix divendres a les 15h.