Inscriu-te a la caminada dels Hostalets

Caminada amb C-Actiu

Les inscripcions per a la caminada popular dels Hostalets ja estan obertes. El recorregut passarà per la zona de Collsacabra, començant pel camí dels Martins. No et perdis aquesta manera de descobrir la Vall

Enguany la Caminada Popular dels Hostalets recorrerà per les serres del Collsacabra. Com ja ve essent una tradició, el punt de partida serà el poble dels Hostalets d’en Bas. D’allà iniciarem l’ascens cap a Sant Miquel de Castelló pel camí dels Martins. Un cop arribats a Sant Miquel planejarem pels rasos de Pibernat i continuarem ascendint des de la Bauma dels Murris pujant pel Coll d’Uran. Ens dirigirem cap a la Freixeneda passant per la Font Sorda i seguirem caminant fins arribar al punt més alt de la caminada, essent aquest el Santuari de Cabrera. Un cop contemplades les vistes que aquest punt ens ofereix iniciarem el descens passant per la Casanova dels racons i travessant el pas dels Tossuts. El camí ens portarà fins a Falgars i ja des d’allà emprendrem la recta final de la caminada per retornar al punt de sortida.

El recorregut, amb sortida i arribada al Local Social dels Hostalets és d’aproximadament 18 kms.

L’organització disposarà de diferents controls de pas on es facilitarà alguns cos per anar tirant i a mig recorregut aproximadament es lliurarà un bon esmorzar a tots els participants.

Les inscripcions les podeu fer des d’aquí