Nova edició del Torneig de Volei “Vall”

La Vall d’en Bas organitza per segona any el torneig rural de Volei “Vall”.EL torneig s’organitza des de l’Àrea de Joventut i Educació de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, juntament amb l’entitat garrotxina referent en l’esport del volei, el Club Volei Olot, i la col·laboració d’Embotits Gori de Sant Privat, el Forn de Pà Batallé dels Hostalets i la Xarxa Nacional d’Albergs de Catalaunya (XANASCAT),  Aquest torneig té una doble voluntat, practicar l’esport del volei i passar una bona diada de lleure, amb un ambient saludable i esportiu.

El torneig, es celebrarà el dissabte 4 d’agost, es concep com una prèvia per aquells i aquelles que esperen el gran torneig que es celebra cada any a la comarca, les 12hores de  volei “playa” a la muntanya, organitza’t pel Club Volei Olot.

El torneig de volei rural doncs,  tindrà un format similar a les 12h hores, els equips aniran jugant partits en dues lligues separades fins a arribar a celebrar semifinals i final de les dues lliguetes. Això, si, no són 12:00 hores de volei, sinó 10h, de les 10:00h del matí a les 20:00h del vespre.

Els equips participants hauran d’estar formats per quatre jugadors com a mínim i sis com a màxim. Hauran de ser equips mixtes i en tot moment haurà d’haver-hi una jugadora en pista.

Per a fer les inscripcions, cal tenir més de 14 anys i caldrà inscriure’s mitjançant la fitxa que trobareu més avall (els menors hi ha una fitxa diferenciada), omplir-la i portar-la a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas (C/Sant Esteve, 3, Sant Esteve d’en Bas) des del dia 23 fins al 31 de juliol de les 9h a les 14h del migdia. Caldrà també fer el pagament per inscriure cada equip. (30€)

Amb la inscripció s’hi inclou:

  • Entrada tot el dia a la piscina
  • Esmorzar (coca, xocolata i fuet)
  • Aigua
  • Assegurança responsabilitat civil

 

NORMES I REGLAMENT DE LA COMPETICIÓ

INSCRIPCIÓ TORNEIG VOLEI 2018

AUTORITZACIÓ MENORS TORNEIG VOLEI 2018

ampionship