La XX Marxa Cicloturista Terra de Remences reuneix a més de 3.000 ciclistes a la Vall d’en Bas

La vintena edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences, organitzada pel Club Ciclista Bas, va comptar ahir amb la participació de 3.300 esportistes. Enguany la Terra de Remences va augmentar significativament la participació femenina que, tot i ser encara poc nombrosa en comparació amb el total, va arribar a les 332 inscrites. Pel que fa a la procedència dels participants, bona part eren de Catalunya, però també hi havia representacions destacades d’altres indrets de l’Estat, França i Andorra. Hi va participar un club alemany i fins i tot ciclistes de Nova York i Austràlia.

Amb aquests 20 anys de marxa, s’ha consolidat com una de les millors de l’estat esgotant les inscripcions a les poques hores d’obrir-se. La bona fama de l’esdeveniment ve donada pel recorregut que transcorre paratges de gran bellesa natural de la Garrotxa, el Ripollès i Osona i també per la bona organització i el servei que es dóna als esportistes a la sortida, en els avituallaments i a l’arribada.

 

Les famílies van poder visitar la vall

Sent conscients de la mobilització que un esdeveniment esportiu com la Terra de Remences suposa per al municipi i de la visita de desenes de famílies que han de passar el matí per la zona a l’espera de la finalització de la prova, el Club Ciclista Bas va organitzar una petita ruta turística per als familiars dels esportistes. Així una cinquantena de persones van visitar la Granujja la Coromina i les instal·lacions de Can Trona, on van poder gaudir de l’exposició permanent.

 

terra remences bis