馃洿 La Vall d鈥檈n Bas ofereix activitats d鈥檈stiu per a 260 infants i joves

IMG_0727

La directora dels Casals de la Vall, Esther Masseg煤 (Ajuntament de la Vall d’en Bas)

Amb l鈥檕bjectiu clar que els casals d鈥檈stiu s贸n una eina que complementa el 聽proc茅s vital d鈥檃prenentatge i creixement dels nens i nenes, des de l鈥橝juntament de la Vall d鈥檈n Bas es fa una aposta decidida any rere any per oferir un casal d鈥檈stiu de qualitat i que s鈥檃dapta al m脿xim a les necessitats dels ve茂ns i ve茂nes del municipi.

 

Els casals la Vall treballen la cultura i la natura de l鈥檈ntorn 煤nic que ens envolta i els valors propis de l鈥檈ducaci贸 en el lleure, el respecte, la humilitat i la solidaritat entre totes i tots.

 

Siguent doncs un casal de tota la Vall, funcionen al mateix temps dos punts d鈥檃cci贸, Sant Esteve d鈥檈n Bas i Sant Privat d鈥檈n Bas. Aquest any hi ha un total de 235 inscripcions de persones diferents, entre infants i els i les joves del casal joves.

 

A m茅s a m茅s, si hi sumem totes les activitats d鈥檈stiu de l鈥櫭rea de Joventut i Educaci贸, arribem a les 260 persones, ja que hi contem als i les Brigadistes Joves. El servei de brigades far脿 diferents tasques de millora d鈥檈spais municipals al llarg de l鈥檈stiu amb l鈥檕bjectiu de fer un servei de voluntariat a nivell social com de manteniment. Entre les actuacions es faran arranjaments d鈥檈spais urbans, parcs i jardins i del material de la brigada.

 

Enguany s鈥檋an contractat 18 professionals de l鈥檈ducaci贸 en el lleure, persones preparades per atendre la diversitat de nens i nenes, persones preparades per fer dels casals un projecte inclusiu on totes i tots hi puguin participar, tamb茅 persones amb diversitat funcional.. i sobretot, persones preparades per fer passar grans estones als petits, petites i joves. Des dels darrers anys s鈥檋a contractat una vetlladora per garantir la igualtat d鈥檕portunitats i l鈥檈ducaci贸 inclusiva, atenent qualsevol necesitat educativa especial.

 

A banda d鈥檃questes 18 educadors, enguany s鈥檋a fet una aposta per a apropar als i les joves que s鈥檌ncorporen a l鈥檈dat laboral per donar-los l鈥檕portunitat de con猫ixer el m贸n de lleure d鈥檜na manera professional. En total, 4 joves d鈥檈ntre 16 i 18 anys tindran la seva primera experi猫ncia laboral als nostres casals.

 

En resum, els 聽casals de la Vall, any rere any, van millorant i van consolidant el projecte educatiu, refent-lo i canviant tot all貌 que entre totes anem detectant, i, aix铆 mateix, sumem plegades per esdevenir un granet de sorra m茅s en aquesta Vall educadora.

 

Casals d鈥檈stiu de la Vall d鈥檈n Bas

 

Del 25 de juny fins al 31 d鈥檃gost.

Seus a Sant Privat i Sant Esteve d鈥檈n Bas.

Horari: acollida des de les 7.45 fins a les 9. De 9 a 13 i de 15 a 18 茅s l鈥檋orari habitual del Casal. Servei de menjador de 13 a 15.

Inscrits als casals: 235 joves i infants de 4 a 14 anys.

Inscrits a les brigades: 25 joves de 14 a 16 anys.