La Vall d’en Bas acull les 3es Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic

Els propers dies 8, 9 i 10 de juny la Vall d’en Bas acollirà la celebració de les Terceres Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic. Aprofitant l’entorn del municipi, enguany les jornades es dediquen al Patrimoni Immaterial i Natural.

L’esdeveniment està organitzat conjuntament per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. S’ha elaborat un programa ambiciós que comptarà amb la participació de nombrosos investigadors i gestors del patrimoni natural i immaterial d’arreu de Catalunya i entre ells agents de la comarca de la Garrotxa que parlaran de qüestions nacionals i locals. Les jornades estaran dividides en quatre àmbits específics: 1. Gestió dels recursos naturals: tradició vs. Innovació; 2. Natura, salut i experiència; 3. Els conservadors i generadors del paisatge i 4. Els processos de patrimonialització en l’àmbit natural.

Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, serà el punt neuràlgic de l’esdeveniment que també serà present en la celebració de la XIX edició del Dia de la Dalla. Les inscripcions per les jornades es poden fer des de la pàgina web de Can Trona, són gratuïtes i limitades.

jornades patrimoni