La Festa Major de Sant Esteve programa Toni Albà i Diversiones amb un format adaptat a la pandèmia

DIVERSIONES-2

Els propers 18 i 19 de setembre se celebra la Festa Major de Sant Esteve d’en Bas amb dues propostes destacades com són l’espectacle de Toni Albà i l’Orquestra Di-versiones.

El divendres hi haurà l’humorista Toni Albà, a partir de les 9 del vespre. Serà a la pista exterior del pavelló amb aforament limitat i entrades anticipades a 5 euros.

Dissabte, a partir de les 19.30, hi haurà l’Orquestra Di-versiones. El lloc serà el mateix, la pista exterior del pavelló municipal i amb entrada a 7€.

TONI ALBÀ-2

Durant tot l’espectacle hi haurà un protocol Covid d’obligat compliment. La venta d’entrades presencial es farà el divendres 11 i el diumenge 13 de setembre entre les 10 i les del 12 del matí al pavelló esportiu i només per a veïns de la Vall d’en Bas. Caldrà inscripció amb nom i cognom, telèfon, DNI i correu de contacte.

Un cop passats aquests dies, i sempre que quedin entrades per vendre, s’obrirà a la resta de la ciutadania de manera virtual a partir del 13 de setembre pels canals que establirà la comissió.

Caldrà portar mascareta, mantenir distància i higiene de mans tant en la compra com en els espectacles.

 

VentaEntrades

Finalment, també hi haurà engalanament de carrers amb diferents premis com al balcó més treballat i original.

Engalanament de Carrers