Inscriu-te a la Gran Gimcana Rural i a la Nocturna Estrellada de la Festa Major dels Hostalets

La Comissió de Festes dels Hostalets d’en Bas organitza diferents activitats que demanen inscripció prèvia. Aquí tens els enllaços.

hostalets_carrer_teixera

Gran gimcana rural (11 Agost, 16h00)

La Comissió n’explica:

Si voleu passar la millor tarda de l’any no us perdeu la GRAN GIMCANA RURAL dels Hostalets on podreu demostrar les vostres habilitats en equilibri, treball en equip, força, coordinació i rapidesa. Només cal que vingueu molt motivats i en equips de 3 a 5 persones.

És imprescindible omplir aquest formulari però el pagament es farà en efectiu el mateix dia abans de començar l’aventura.

Es recomana portar banyador, roba de recanvi i tovallola.
Es disposarà de servei de dutxa i servei de bar durant tota la tarda.

Us esperem el dia 11 d’agost a les 16.00 h al carrer Teixeda!

 

Nocturna estrellada (10 Agost, vespre)

La Comissió n’explica: 

Enguany us volem proposar, en el marc de la Festa Major del nostre poble, una nova activitat que pensem que és prou engrescadora. La proposta és la següent: Els dies de la Festa sempre s’escauen en la mateixa època que té lloc el fenomen astronòmic anomenat “Perseids o llàgrimes de Sant Llorenç” i diuen que quant més quantitat se n’observen és entre els dies 8 i 14 d’agost. Per això, us proposem de trobar-nos el divendres dia 10 cap al capvespre i fer una caminada acompanyada d’un sopar des d’un indret on puguem observar aquesta “pluja d’estels”.

Es tracta d’una caminada curta, apta per a tothom, que la iniciarem a les 20.00 h des de davant mateix del local social del poble. Les inscripcions cal fer-les prèviament a través d’aquest formulari però el pagament s’efectuarà a l’inici de l’activitat.

Ens enfilarem fins un bonic indret net de qualsevol tipus de contaminació lumínica i des d’on podrem gaudir d’un sopar de camp, del qual la mateixa Comissió de Festes ja us tindrà a punt i que ja estarà inclòs en el preu de la inscripció (8€).

Podrem observar amb tota tranquil·litat l’espectacle natural que representa aquest fenomen. Així mateix, mirarem que ens pugui acompanyar algun astrònom expert per tal que, amb els seus coneixements, la resta puguem aprendre una mica més de tot el que ens envolta. Després només quedarà tornar de nou tots plegats fins al punt de sortida escoltant i observant la bellesa i la riquesa del nostre entorn, també durant la nit.

Lloc de sortida: Local social dels Hostalets d’en Bas
19.00 h: Pagament en efectiu de la inscripció
20.00 h: Sortida caminada nocturna, sopar i observació de la pluja d’estels
01.00 h: Hora d’arribada (aproximada)
Preu: 8€ (inclou sopar de camp i vetlla d’estels)
Data límit d’inscripció prèvia: Dimecres 8 d’agost
Cal portar frontal, màrfega i manta
En cas de pluja l’acte serà anul·lat