Històrica visita del Govern en ple a la Vall d’en Bas

La Vall d’en Bas ha acollit una històrica trobada de tot el govern de la Generalitat a la Vall d’en Bas. Per primera vegada, President, consellers i secretaris generals han fet una jornada de treball intensiva i el lloc ha estat Can Trona, el Centre de Cultura i Natura del municipi.

El dissabte, es va fer servir aquest equipament per fer diferents presentacions de les feines de les conselleries sobre els principals reptes que té el govern del Molt Honorable President Pere Aragonès. Aprofitant la seva presència, van poder visitar exposicions de Can Trona com la ‘made in La Vall d’en Bas’, l’ecomuseu o la dels Remences.

Precisament, en la seva benvinguda, Lluís Amat els hi ha recordat que eren en “terra remença”. Per l’alcalde de la Vall d’en Bas “és un orgull” la seva visita i agraeix al Govern que “trepitgi” territori. “Ara no hi ha cap conseller que no sàpiga on és la Vall d’en Bas”, ha afegit el batlle.

Des de l’Ajuntament, se celebra l’elecció de Can Trona per fer una trobada de la principal institució del país. “Ens n’han posat en valor la capacitat per acollir jornades d’aquest tipus, i treballar amb tranquil·litat i seguretat”, ha subratllat Amat.

Una trobada per “sacsejar” el país

El Govern en ple s’ha reunit aquest dissabte a la Vall d’en Bas, en la que ha estat la primera jornada de treball intensiva fora de les seus institucionals de la Generalitat. Una trobada que ha de servir per “fer una sacsejada al país” i “accelerar en el camí de la recuperació econòmica sense deixar ningú enrere”, tal com ha demanat el president Pere Aragonès a la resta de membres del Govern i secretaris generals i ha explicat en roda de premsa la portaveu, Patrícia Plaja. “Aquest Govern no ve només a administrar, sinó a transformar i sacsejar el país, amb l’objectiu de culminar quatre transformacions en aquesta legislatura: en clau social, verda, feminista i democràtica”, ha assegurat Plaja.