ELS PAISATGES DE LA VALL D’EN BAS. Aquarel·les de Jordi Figueres.

Com ja és tradició quan arriba el mes de juny, Can Trona – Centre de Cultura i Natura inaugura l’exposició que presidirà la sala principal de l’equipament els mesos de juliol i agost. El 2020 es va comptar amb una exposició homenatge a Antoni Maria Badia i Margarit; el 2021 va ser el torn de l’exposició “Remences, la lluita per la llibertat”, comissariada per la Rosa Lluch; i aquest 2022 es presenta una proposta per realçar el paisatge de la Vall d’en Bas.

Concretament, la inauguració i visita guiada de l’exposició ‘Paisatges de la vall. Aquarel·les de Jordi Figueres’ tindrà lloc el dijous 30 de juny a les 19.30 h. No cal inscripció prèvia, només venir i gaudir de la vetllada. 

Es tracta de la primera exposició d’aquarel·les i dibuixos de paisatges de la Vall d’en Bas i altres contrades de l’artista Jordi Figueres. L’autor es va iniciar en la pintura l’any 2019, seguint a mestres com: Stan Miller, Lorraine Watry, Laurel Hart, Paul Coney, Steve Mitchell, etc. La seva tècnica és l’aquarel·la transparent de màxima qualitat sobre paper “Arches” de 300 g. Tots els blancs són els blancs del paper.

 Ara, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas li ha donat l’oportunitat d’exposar les seves primeres obres. Uns inicis artístics on mostra una visió personal de la llum i els colors dels paisatges de la vall.