El conseller El Homrani inaugura El Mirador del Puigsacalm

El centre de serveis per a la gent gran té 42 places de residència i 50 places d’atenció diürna

oznor

La regidora Pilar Fabregó, l’alcalde Lluís Amat i el conseller Chakir el Homrani

 

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, juntament amb l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, ha inaugurat aquest divendres el nou centre de serveis per a la gent gran “El mirador de Puigsacalm”. Es tracta d’un equipament que disposa de 42 places residencials i una cinquantena d’atenció diürna.  Actualment l’equipament, ja en funcionament, acull a 7 residents i a 1 usuari en el servei d’atenció de dia.

oznor

Durant la inauguració el conseller ha destacat la importància d’impulsar uns serveis socials centrats en la persona i que li permetin envellir prop de casa. “Perquè quan l’atenció a les persones grans se centra en respectar els seus desitjos, preferència i forma de vida, esdevé proactiva, generadora de confiança i confort, així com enfortidora de les capacitats i habilitats personals i socials”, ha dit El Homrani.

dav

Per la seva banda, l’acalde de la Vall d’en Bas ha volgut agrair a totes aquelles persones que, al llarg d’aquests anys, han fet possible que “El Mirador del Puigsacalm” avui sigui una realitat. També ha volgut destacar la qualitat i dedicació dels professionals que hi treballen.

 

dav

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies també ajudarà als usuaris que reuneixin els requisits a pagar les despeses de la plaça a través d’una prestació econòmica vinculada (PEV). Aquesta prestació, inclosa en la Llei de la dependència, se situa entre 255 i 715 euros pels graus III i II en el cas de plaça residencial, i entre 108 i 429 euros (graus III, II i I) per a plaça de centre de dia.

oznor
oznor