El CB La Vall d’en Bas, campiones de Catalunya

L’equip Sots 21 Femení es va imposar a la final al CB Vilassar de Dalt (50-68) diumenge passat

Història. Aquesta és la paraula que resumeix la temporada que ha fet l’equip Sots 21 Femení del Club Bàsquet La Vall d’en Bas.  

A finals de maig, les noies es van proclamar campiones de lliga després de guanyar per 56 a 67 contra el Bàsquet Vilafant. Aquesta victòria els va permetre l’accés als campionats de Catalunya, que es van disputar a terres garrotxines. 

 

La Vall d’en Bas, seu del campionat de Catalunya

El pavelló esportiu de la Vall d’en Bas va ser l’escollit de la Federació Catalana de Basquetbol per acollir el campionat de Catalunya Sots 21 Femení. I l’amfitrió no va fallar. Primer, va accedir a la gran final guanyant 64-40 al CB CIC. A la final, l’esperava el CB Vilassar de Dalt, que venia de vèncer al Bàsquet Vilafant per 56 a 41. Un bon partit de tot l’equip i el recolzament del públic de casa va acabar donant la victòria a l’equip de la Vall d’en Bas (68-50) i que les acreditava com a campiones de Catalunya. El Sots 21 Femení va rebre la copa de campiones de la mà de l’alcalde, Lluís Amat.

El Sots 21 Femení està format per Núria Aumatell, Mar Bassols, Laura Comajuan, Paula de Cruz, Lia Expósito, Carla Fajula, Tània Font, Èlia Llach, Laura Llorens, Júlia Oliveras, Neus Pedrosa i Maria Torrent. Els entrenadors són Blai Vilanova i Feliu Cervera. Enhorabona, campiones!

 

El Sots 25 Masculí, semifinalista del Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana, l’equip Sots 25 Masculi també disputava els Campionats de Catalunya. En el seu cas, el bitllet pels campionats el van aconseguir després de guanyar el playoff d’ascens contra el CB Arbúcies (62-57). 

La seu de la final a 4 era el pavelló d’Esparreguera. L’equip masculí va caure derrotat a les semifinals per només dos punts de diferència (63-61) davant el CB Sant Antoni-Poble Sec. Al partit pel tercer lloc, els de la Vall d’en Bas tampoc van tenir fortuna i van perdre 66-53 davant el CB Esparreguera.