Demà s’obren les inscripcions a la XXI Marxa Terra de Remences

Aquest dijous 15 de febrer, a les 12 del migdia s’obren les inscripcions a la XXI edició de la marxa cicloturista Terra de Remences. Per motius de seguretat, l’esdeveniment limita la participació a 3.000 ciclistes i les inscripcions es tanquen de forma automàtica al assolir aquesta xifra. Tot i així, fins al 30 d’abril els esportistes es poden apuntar a una llista d’espera, per participar en la marxa en cas que algun ciclista es doni de baixa.

L’edició 2018 de la Marxa Terra de Remences es celebrarà el diumenge 13 de maig amb sortida i arribada a Sant Esteve d’en Bas, al municipi de la Vall d’en Bas.  La prova ofereix dos recorreguts de 95 i 175 quilometres que destaquen per la bellesa paisatgística i l’excepcional entorn natural pel que discorren. L’itinerari permet als participants admirar alguns dels atractius que més famoses han fet a les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i Osona.

L’organització presta especial atenció al benestar i la seguretat dels cicloturistes. El cos de tràfic dels Mossos d’Esquadra i les Policies Locals i agents de Protecció Civil dels diversos municipis travessa l’itinerari col·laboren amb la marxa per tal que l’esdeveniment es desenvolupi de forma segura.  La marxa la segueixen diverses unitats d’ambulàncies equipades així com un vehicle-escombra de grans dimensions. A més, diversos voluntaris es situen en cruïlles, giratoris i travessies de nuclis urbans per aturar el transit al pas dels ciclistes i senyalitzar el camí a seguir. Pel que fa als avituallaments, se’n situen 6 al llarg del recorregut: tres de líquids i tres de sòlids i líquids.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la marxa a www.terraderemences.cat, on també s’hi pot trobar la informació completa de l’esdeveniment.

sortida bicis