Cicle de tallers d’artesania a Can Trona

 

Can Trona programa aquestes primers setmanes de l’any un cicle de tallers d’artesania. En total, es proposen tres activitats en dissabte. La primera iniciativa és un taller de vímet i fibres vegetals. Es tracta del segon taller d’introducció a la cistelleria on s’aprendrà a teixir una safata de cul de queixal amb vímet de la Garrotxa de la mà d’Ona Trepat. Els tallers ja tenen les inscripcions plenes (són per a grups reduïts) i se’n fan dues sessions de matí i tarda.

El següent dissabte, dia 23, es proposa aprendre a fer un sabó natural amb glicerina vegetal. S’hi proposaran diferents tipus de decoracions i olis essencials. Una proposta a càrrec d’Òria, cosmètica natural i artesanal i membre de la Iera. La primera sessió serà de 10 a 2 del migdia i de 5 a 7.30 del vespre.

Finalment, el tercer taller passa per aprendre a teixir, que consistirà en elaborar el marc d’un mirall amb la tècnica de macramé a càrrec de la Txell Coll de Nusart i membre de la Iera. Serà el dissabte 6 de febrer, també amb doble sessió de 10 a 12.30 del matí i de 17.00 a 19.30 del vespre.

Totes les activitats es fan a l’aula pedagògica de Can Trona i cal inscripció prèvia per correu a cantrona@vallbas.cat o al 648 814 293.