Can Trona es converteix en un espai de joc per un dia de la mà de la Cia. Ortiga

L’espai de joc “Fulles Ambulants” és un itinerari per explorar i experimentar de forma creativa amb objectes i titelles de cartró creats per la companyia Ortiga, especialitzada en arts escèniques.

Aquest dia dividirem l’equipament de Can Trona en tres sectors on els infants es trobaran 3 tipus d’instal·lacions amb les quals jugar:

  • Els Paisatges: unes maletes amb diferents terres, objectes i titelles on els infants podran crear el seu propi escenari de joc.
  • Els 4 Cartons: diverses propostes on poder explorar el moviment dels objectes, dels titelles de mà, dels titelles portats entre dues persones i també poder inventar petites històries.
  • Els teatrets: uns teatres petits amb diferents materials per a poder representar històries. Us hi trobareu un teatre d’ombres, caixes de microteatre i teatrets grans. 

En aquests racons la mainada podrà aprendre les nocions bàsiques de la manipulació i animació de diversos  tipus d’objecte i titelles fomentat noves eines de comunicació i expressió corporal. Desenvoluparan la imaginació i la creativitat a través del joc i l’experimentació lliure i crearan un espai per a compartir i aprendre en família.

Es tracta d’una activitat lliure. No cal inscripció prèvia. Obrirem el dissabte 2 d’abril d’11 a 14h i de 16 a 19h i podeu passar quan us vagi millor. El preu és de 3 euros per infant.