CAN TRONA acull una jornada sobre l’emergència climàtica.

 

 

 

Emergència climàtica: de la denúncia a l’acció

 

 

El pròxim dissabte 15 de gener de 10 h a 13 h no us podeu perdre la taula rodona que tindrà lloc a Can Trona sobre l’emergència climàtica. Més detalladament, es debatrà sobre com passar de la denúncia a l’acció.

Els ponents que iniciaran el debat seran: Antonio Turiel (doctor en física de l’ICM-CSIC), Josep Vila Subirós (director del Campus de Patrimoni de la UdG)  i Mita Castañer (directora de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la UdG). Els presentarà el diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona i alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat.

Es tracta de la cinquena i última jornada del cicle “Moviments socials i reptes de futur” que ha coordinat la Dolors Bassa  des de la Fundació Josep Irla. Aquest conjunt de jornades, a més de l’emergència climàtica, han tractat altres temes com: el feminisme, el dret del treball, el dret de l’habitatge, la solidaritat i la cooperació. És a dir, qüestions que són molt candents i  que necessiten espais de reflexió i debat per a la rellevància de l’impacte que tenen en el nostre dia a dia.

A Can Trona tenim l’honor de clausurar amb aquesta darrera sessió tot aquest conjunt d’actes que han tingut lloc al llarg de 2021. Per tant, no us ho podeu perdre!

Organitza: Fundació Josep Irla. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al següent enllaç: https://creixem.irla.cat/civicrm/event/register?id=74&reset=1