Campanya ‘Sóc Responsable’ d’identificació i esterilització d’animals de compayia

La Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, FAADA, posa en marxa la setena edició de la campanya d’esterilització i/o identificació d’animals de companyia Sóc Responsable.

Aquesta comença aquest dilluns 5 de febrer i s’allargarà fins al 5 de maig. Durant aquest temps els centres veterinaris col·laboradors amb la iniciativa realitzaran esterilitzacions i identificacions de gossos, gats i fures a preus promocionals. Aquest any com a novetat també es pot accedir a descomptes en serveis d’educadors canins.

Des de la Fundació FAADA s’estableixen preus màxims que poden aplicar els centres veterinaris adscrits en la campanya i que hi col·laboren de forma desinteressada, sense rebre ajudes ni subvencions. El preu màxim és de 90€ per l’esterilització d’una gata i 60€ per la d’un gat. Els preus oscil·len entre els 170 i 220 euros en les gosses, en funció del pes de l’animal. Per a gossos mascles el cost màxim és 120€.

Per beneficiar-se de la campanya cal inscriure’s a la pàgina web socresponsable.org. A la Garrotxa hi ha dos veterinaris d’Olot que participen en la campanya. Són el Centre Veterinari Rosvet i el Centre Veterinari El Vial.

En la campanya de l’any passat es van esterilitzar 8.439 animals i se’n van identificar 5.564 a tot Catalunya.

 

Adobe Photoshop PDF