Recursos de confinament 3.0.

Aquests dies on el bé comú, la protecció del nostre sistema sanitari públic i la prevenció de contagi del COVID-19, altrament conegut com a Coronavirus, ens obliguen a quedar-nos a casa, ens cal alfuixar el ritme i entendre que el confinament és la única manera de poder sortir d’aquest sotrac social que ha causat la pandèmia. Des de l’Àrea d’educació i joventut volem intentar, des de tots els espais possibles i amb la màxima humilitat, fer més passatgera l’estada a casa donant algunes eines i recursos d’interès a les famílies. Senzillament per a tenir estratègies, activitats, i per donar idees a pares, mares, infants i joves.  Intentarem anar facilitant materials i propostes noves. Per tant, estigueu atentes i atents a les xarxes socials de l’Ajuntament, així com a les pròpies de l’Àrea d’Educació i Lleure.

 

 

En aquest enllaç podeu descarregar-vos un PDF amb el conte

LA ROSA CONTRA EL VIRUS

 

Recordeu:

Molta paciència, expliqueu bé als petits i petites quina és la situació perquè no es posin neguitoses i neguitosos i…sobretot… mots ànims!

 

 

No volem deixar de donar les gràcies a les persones que ens informen, ens cuiden i ens serveixen el que necessitem perquè tinguem de tot i no ens falti de res.