Obert el termini per sol·licitar les ajudes per a negocis afectats pel Coronavirus

ConvocatoriaOberta

Des d’ara i fins el proper 30 de setembre, està obert el termini per tal de sol·licitar les dues línies d’ajut que l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aprovat per ajudar a negocis per la Covid-19.

La sessió plenària del passat mes de maig va aprovar dues línies de suport a establiments. En primer lloc, una línia adreçada a aquelles empreses que han hagut de suspendre la seva activitat a causa de la declaració de l’estat d’alarma o que han vist reduïda la seva facturació en un 75%. Aquesta línia contempla una subvenció de 400€ per fer front a despeses fixes com la seguretat social, despeses de lloguers, quotes de préstecs o subministraments.

En segon lloc, les bases aprovades estableixen una línia per donar suport a les empreses de la Vall a implementar mesures de seguretat per adequar-se a la Covid-19 i es poden obtenir fins a 200€ per la compra d’EPIs, la instal·lació de mampares, la compra de màquines de cobrament automàtic o altres mesures similars. Properament s’aprovarà la corresponent convocatòria que obrirà els terminis per a la presentació de les sol·licituds de subvenció. La reserva de crèdit inicial per atendre les demandes de les subvencions per empreses és de 70.000€.

Un cop fet els passos d’exposició pública, ara ja està obert el procediment per tal de demanar-ho. Les dues línies d’ajut són compatibles i es poden sol·licitar telemàticament a través d’instància genèrica, adjuntant la corresponent documentació. Per tal de simplificar el procés i escurçar terminis, és possible presentar la justificació en el mateix moment que la sol·licitud.

Envia la instància genèrica amb tota la documentació, aquí

Consulta les bases de la convocatòria

Envia el compte justificatiu de subvencions Covid-19 [PDF]

Omple el model de sol·licitud de subvenció [PDF]

Envia el compte justificatiu de subvencions Covid-19 [DOC]

Omple el model de sol·licitud de subvenció [DOC]