JA US PODEU APUNTAR ALS CASALS DE NADAL DE LA VALL D’EN BAS

Sense títol

Com cada any, quant s’acosten les vacances de Nadal, ja tenim a punt una nova edició del casal de Nadal de la Vall d’en Bas organitzats per l’Ajuntament. Es duran a terme el dies 27, 28 de desembre de 2018 i el 2, 3, 4 de gener del 2019.

Aques any però hi ha algunes novetats.

Des de l’Àrea d’Educació i Joventut proposem dos casals diferenciats; per una banda,  un casal esportiu per a infants de 8 fins a 12 anys, i per altre, un casal de lleure per a infants de 3 fins a 7 anys.

Pel que fa al casal esportiu, està pensat per practicar un esport diferent cada dia, exceptuant el Bàsquest que, com que comptem amb la col·laboració del Club de Bàsquet de la Vall d’en Bas, aquests ja organitzen un casal de tarda, de 15:30h a  18h, durant els mateixos dies, i per tant, intentem afavorir t que els infants d’aquestes edats  hi participin.

També comptarem amb la participació del Club de Futbol de la Vall d’en Bas en el dia que realitzem l’activitat de futbol.

Des de l’Àrea d’Educació i Joventut valorem i agraïm molt la implicació i l’interés de les dues entitats esportives més importants de la Vall.

El casal esportiu es realitzarà al Pavelló Municipal de La Vall d’en Bas en horari de 9h a 13h. És necessari portar roba per fer esport, i, per qui ho vulgui, hi haurà servei de vestuaris i dutxes. Es rebrà als infants a partir de les 08:45h i es demana màxima puntualitat a l’hora de recollir.

 

 

Pel que fa al casal de lleure, aquest és el casal dedicat als infants de 3 a 7 anys i es realitzarà a les instal·lacions de Can Tista (Telecentre) . L’horari serà el mateix, de 09h a 13h, amb rebuda a les 08:45h.

 

Per a fer la pre-inscripció a qualsevol dels casals (Esportiu, Bàsquet o lleure) podeu omplir el formulari que trobareu a sota aquest text. Per formalitzar la inscripció caldrà omplir l’autorització que trobareu CLICANT AQUÍ , portar-la a l’Ajuntament i fer el pagament, tot això des del dilluns 12 de novembre fins al 14 de desembre de 2018.

CASAL

Esperem trobar-nos aquests dies de nadal compartint esports o activitats de lleure per passar unes festes ven entretingudes i educatives!

PRE-INSCRIPCIONS CASAL DE NADAL 2018

Formulari de Pre-inscripció al Casal de Nadal de La Vall d'en Bas per aquest 2018. Per a formalitzar la inscripció caldrà fer el pagament i presentar fotocopies de Dni, carnet de vacunes i targeta sanitària a l'Ajuntament. des del 12 de novembre al 14 de desembre.