CASALS DE LA VALL D’EN BAS 2021

Horario Semanal Amarillo y Azul Clase(4)Com cada any, encetem aquest apartat de la pàgina web municipal per a penjar tota la informació dels Casals de La Vall d’en Bas.  Malgrat encara no podem oblidar que vivim enmig d’una pandèmia, des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas farem tot el possible per seguir posant l’educació i l’infant i jove al centre. Ajudem-nos, i fem qhttp://www.vallbas.cat/media/sites/31/Horario-Semanal-Amarillo-y-Azul-Clase-1.pdfue sigui un estiu complert, viu, actiu i creatiu.

 

El nostre casal, com la majoria d’activitats de lleure educatiu, es regeix pels criteris marcats des de la DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT i des del PROCICAT. Podeu llegir els criteris CLICANT AQUÍ

Com ja és habitual, en aquest espai us anirem penjant les programacions setmanals. Aquestes, com veureu, pretenen ser un element més de treball educatiu, ja que el que volem és que, vosaltres, mares i pares, conjuntament amb els nens i nenes, preareu la setmana, en parleu, prepareu les coses necessàries, intenteu desxifrar l’activitat que queda plantejada amb un dibuix… pensem que són moments importants per passar amb els vostres fills i filles i així, sumar en la construcció d’un casal actiu, viu i educatiu.

A continuació us passem les programacions de la primera setmana de casal:

 

SETMANES DEL 19 al 23 de JULIOL!

 

 

PROGRAMACIÓ GRANS SETMANA 5

PROGRMACIÓ MITJANS SETMANA 5

 

 

PROGRAMACIÓ PETITS SETMANA 5

 

PELS I LES QUE US QUEDEU A DINAR… EL MENÚ:

A continuació, us passem els detalls a tenir en compte i la informació d’interès per a les famílies:

 

 

 

 

 

 

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Tècnic d’Educació i Joventut al correu educacioijoventut@vallbas.cat o al telèfon 628 253 001.