CASALS DE LA VALL D’EN BAS 2020

Els casals, aquest any, seran molt diferents, amb moltes mesures de seguretat malgrat que el risc 0 no existeix: distanciament, grups reduïts, etc. però des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas farem tot el possible per seguir posant l’educació i l’infant i jove al centre. Ajudem-nos, i fem que sigui un estiu complert, viu, actiu i creatiu. Aquí teniu la guia on s’expliquen tots els canvis. GUIA D’ESTIU

 

Com ja és habitual, en aquest espai us anirem penjant les programacions setmanals. Aquestes, com veureu, pretenen ser un element més de treball educatiu, ja que el que volem és que, vosaltres, mares i pares, conjuntament amb els nens i nenes, preareu la setmana, en parleu, prepareu les coses necessàries, intenteu desxifrar l’activitat que queda plantejada amb un dibuix… pensem que són moments importants per passar amb els vostres fills i filles i així, sumar en la construcció d’un casal actiu, viu i educatiu.

A continuació us passem les programacions de la primera setmana de casal:

 

PROGRAMACIÓ GRANS SETMANA 9

 

PROGRAMACIÓ MITJANS SETMANA 9

 

PROGRAMACIÓ PETITS SETMANA 9

 

 

 

 

PELS QUE US QUEDEU A DINAR… EL MENÚ

MENÚ ESTIU NOU 2020_page-0001Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Tècnic d’Educació i Joventut al correu educacioijoventut@vallbas.cat o al telèfon 628 253 001.