Mobilitat i transport

INTRODUCCIÓ

La Vall d’en Bas està situada a només 7 quilòmetres d’Olot (capital de la Garrotxa), a 46 quilòmetres de Girona, a 38 de Vic i a poc més de 100 quilòmetres de Barcelona.

 

PLÀNOLS DE CARRERS

Per veure el mapa topogràfic feu clic aquí.

Podeu cercar el nom del carrer en el buscador del mapa.

 

SERVEI D’AUTOBUSOS

La Vall d’en Bas disposa de connexió amb Girona, Barcelona i Olot a través del servei d’autobusos de l’Empresa TEISA. A més, també disposa del bus transversal que uneix tots els municipis de la comarca de la Garrotxa.

Els horaris dels busos els trobareu a la pàgina web de l’Empresa Teisa. També podeu trucar al 972 204 868.

 

TAXI

El servei de taxi de la Vall d’en Bas funciona les 24 hores del dia, i a part de donar l’opció de comunicar als veïns dels diferents pobles, també fa el servei de taxi normal que es pot trobar en qualsevol municipi.

Els usuaris tenen a la seva disposició dos vehicles, tots dos de vuit places més el conductor, un dels quals a més també està adaptat per a minusvàlids.

Per tal de poder utilitzar el servei, que tal com hem mencionat està disponible les 24 hores del dia, podeu trucar a TAXI TOUR al telèfon 699 737 301 o bé a Autocars Sacrest S.L. al telèfon 972 112 906. Cal dir que aquest darrer vehicle, té vuit places més el conductor habituals i que en cas de necessitat s’adapta a minusvàlids.