Pavelló Municipal d’Esports

Ubicat a l’entrada del poble de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la piscina i el camp de futbol, consta de tres espais diferents. Una pista esportiva de 900 metres quadrats amb una pista de futbol, una d’handbol, tres de bàsquet i dues de volei. També disposa d’un gimnàs amb màquines de darrera generació. També s’hi fan classes dirigides de tot tipus com ioga, pilates, tonificació, spinning o sessions de manteniment.

Des del pavelló s’organitzen diversos tornejos i campus a l’estiu i a l’hivern, alhora que disposa d’una escola d’esport durant el curs escolar. També ofereix classes particulars i d’entrenament per a les proves físiques d’INEF, bombers, mossos o forestals.

A part, la Vall d’en Bas disposa dels camps de Futbol del Sant Esteve, ubicat al costat del pavelló; el camp de futbol del Joanetes, al costat de l’Escola Verntallat; el camp de futbol d’Els Hostaletes, a l’entrada del poble just al darrera del Monument a Francesc de Verntallat i la Família Pagesa i el camp de futbol del Sant Privat, al darrera la seu de l’antic Ajuntament de Sant Privat.

 

 

Temporada 2018-2019

El curs 2087-2019 començarà el dilluns 24 de setembre amb l’inici de les classes. La primera setmana, del 24 al 28 de setembre serà de portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin visitar l’equipament i provar les activitats esportives.

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 16 a 22h. L’horari d’ajuda i assessorament a sala és de dimarts a dijous de 19 a 20h. També s’ofereixen plans d’entrenament personals fets per professionals.

 

Aquestes són les quotes i el calendari per la temporada 2018-2019:

Pavelló_2018

 

Calendari i quotes pavelló municipal 2017-2018