Pavelló Municipal d’Esports

Ubicat a l’entrada del poble de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la piscina i el camp de futbol, consta de tres espais diferents. Una pista esportiva de 900 metres quadrats amb una pista de futbol, una d’handbol, tres de bàsquet i dues de volei. També disposa d’un gimnàs amb màquines de darrera generació. També s’hi fan classes dirigides de tot tipus com ioga, pilates, tonificació, spinning o sessions de manteniment.

Des del pavelló s’organitzen diversos tornejos i campus a l’estiu i a l’hivern, alhora que disposa d’una escola d’esport durant el curs escolar. També ofereix classes particulars i d’entrenament per a les proves físiques d’INEF, bombers, mossos o forestals.

A part, la Vall d’en Bas disposa dels camps de Futbol del Sant Esteve, ubicat al costat del pavelló; el camp de futbol del Joanetes, al costat de l’Escola Verntallat; el camp de futbol d’Els Hostaletes, a l’entrada del poble just al darrera del Monument a Francesc de Verntallat i la Família Pagesa i el camp de futbol del Sant Privat, al darrera la seu de l’antic Ajuntament de Sant Privat.

Temporada 2019-2020

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 16 a 22h i els dissabtes al matí de 9 a 2. L’horari d’ajuda i assessorament a sala és de dimarts a dijous de 19 a 20h. També s’ofereixen plans d’entrenament personals fets per professionals.

programació 19-20 octubre

tarifes 19-20