Esports

pave

INTRODUCCIÓ

La Vall d’en Bas i l’esport han estat sempre lligats. El nostre municipi ha donat grans esportistes en moltes modalitats: futbol, motocicletes, atletisme… amb noms com Miquel Soler o Marc Colomer per posar només dos exemples.

Cadascun dels nostres municipis compta amb el seu propi camp de futbol i el seu propi equip, competint a segona i a tercera regional. A més, el Sant Esteve d’en Bas, disposa també d’un equip de futbol femení.

Tot i que se’n parla extensament a la secció dedicada al turisme, la Marxa Cicloturista Terra de Remences o la Lletissonada són una altra expressió del nivell esportiu de la Vall d’en Bas.


INSTAL·LACIONS

Com a gran instal·lació esportiva, la Vall d’en Bas disposa d’un pavelló municipal. Pavelló que ha superat totes les expectatives d’èxit i que no l’utilitzen només ciutadans de la Vall, sinó també dels municipis veïns com Olot, les Preses o Sant Feliu de Pallerols.

Ubicat a l’entrada del poble de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la piscina i el camp de futbol, consta de tres espais diferents. Una pista esportiva de 900 metres quadrats amb una pista de futbol, una d’handbol, tres de bàsquet i dues de volei. També disposa d’un gimnàs amb màquines de darrera generació. També s’hi fan classes dirigides de tot topus com ioga, pilates, tonificació, spinning o sessions de manteniment.

Calendari i quotes pavelló municipal 2016-2017

Aquest és l’horari:

horari classes dirigides Pavelló municipal petit

Des del pavelló s’organitzen diversos tornejos i campus a l’estiu i a l’hivern, alhora que disposa d’una escola d’esport durant el curs escolar. També ofereix classes particulars i d’entrenament per a les proves físiques d’INEF, bombers, mossos o forestals.

A part, la Vall d’en Bas disposa dels camps de Futbol del Sant Esteve, ubicat al costat del pavelló; el camp de futbol del Joanetes, al costat de l’Escola Verntallat; el camp de futbol d’Els Hostaletes, a l’entrada del poble just al darrera del Monument a Francesc de Verntallat i la Família Pagesa i el camp de futbol del Sant Privat, al darrera la seu de l’antic Ajuntament de Sant Privat.

 

ASSOCIACIONS ESPORTIVES

C.E Sant Esteve d’en Bas

GECA (grup excursionista)

Club Ciclista Bas

C.B La Vall d’en Bas

Joanetes Club de Futbol

St. Privat d’en Bas Futbol Club

Club Futbol Vall d’en Bas