Consistori

A l’espera del ple del cartipàs del 2 de juliol del 2019, aquesta pàgina fa referència als regidors del mandat anterior (2015-2019). Un cop s’assignin responsabilitats s’actualitzarà amb el mandat actual. Disculpeu les molèsties.

Equip de govern La Vall Plural- Acord Municipal
Lluís Amat

 

Lluís Amat

Alcalde

Àrea de governació, economia i hisenda

Contacte: alcaldia@vallbas.cat

 

 

Anna Mercader

 

Anna Mercader, Àrea social, educació i lleure.
Referent: El Mallol i la Pinya

 

Em dic Anna i vaig néixer al 1983. Vaig néixer a can Ramonich de la Pinya i ara he començat una nova etapa al Mallol. Fa nou anys que treballo com a mestra i he tingut la sort de poder iniciar nous projectes educatius. Anteriorment vaig estar vinculada amb els joves i infants de la vall tot treballant als casals d’estiu, a Can Tista i a la Llar d’infants Els Gíngols. Reconec que poder treballar per l’educació dels nostres infants i joves és un fet que m’apassiona.

 

 

 

Cristina Molas
Cristina Molas, Àrea de participació i comunicació.
Referent: Sant Privat i Puigpardines

 

Em dic Cristina, vaig néixer al 1980 i sóc de Sant Privat d’en Bas, de can Bailèn. Vaig néixer a tocar del Camí Ral, a La Garganta de Pruit. Fa nou anys que treballo a l’Ajuntament de Vic com a tècnica de civisme i convivència. Per no rovellar-me camino sovint per la parcel·lària i practico ioga Kundalini. M’encanta el bon menjar: sóc una fan dels productes locals i de proximitat de qualitat.

 

 

 

Lluís Pujiula


Lluís Pujiula, Àrea de promoció econòmica i activitats.
Referent: Hostalets i Falgars

 

Em dic Lluís, vaig néixer al 1968 i des del 2001 que visc als Hostalets, ja que la meva dona n’és filla (de cal Marxant) i ara els meus dos fills també hi són nascuts. Tinc una petita empresa de distribució de fruita i verdura arreu de la comarca. Participo i col·laboro amb l’associació de veïns del poble, en qualitat de president, des que es va crear. Sóc un enamorat de la muntanya i del nostre territori i ajudo en l’organització de la caminada popular que se celebra al poble cada any.

 

 

 

Pilar Fabregó

 

Pilar Fabregó, Àrea de cultura, esports i promoció de la salut.
Referent: Joanetes

 

Em dic Pilar, vaig néixer al 1983 i visc a Joanetes. Sóc natural d’Olot i néta de Can Peua del veïnat de Can Trona. Sóc pedagoga, i treballo en l’àmbit dels serveis socials. Formo part del GECA de Sant Esteve d’en Bas, ja que una de les meves grans passions és la muntanya, l’aire lliure i la naturalesa. Practico l’alpinisme, l’escalada i l’esquí. Crec que el benestar de les persones rau en ser feliç, en tenir cobertes les necessitats bàsiques i en poder gaudir d’un estat de salut amb optimisme.

 

 

 

Josep Pujol
Josep Pujol, Àrea de territori i medi ambient.
Referent: Sant Esteve

 

Em dic Josep, vaig néixer al 1961 i visc a Sant Esteve d’en Bas. Sóc membre de la junta del Club Ciclista Bas i organitzador de la marxa Terra de Remences. També col·laboro amb el GECA. M’agrada xerrar amb uns i altres i escoltar les opinions de tothom. Gaudeixo molt sortint amb la colla els diumenges amb bicicleta.

 

Grup municipal de CiU  convergencia@vallbas.cat