Atenció a la ciutadania

L’horari d’atenció al públic de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas és de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda de dilluns a divendres. A les tardes, durant l’hivern, des de mitjans de setembre i fins a Sant Joan, també s’obre de quatre a dos quarts de set. L’horari de l’oficina de Sant Privat d’en Bas és el dimecres i divendres de 13 a 14h.

Els dies de visita de l’alcalde són prioritàriament els dilluns, dijous i divendres de 12 a 14h, tot i que aquests horaris són flexibles en funció de les circumstàncies de cada ciutadà.

Per tal de ser accessibles als pobles de la vall, tots tenen un regidor de referència. Anna Mercader és la regidora de referència de El Mallol i la Pinya, Cristina Molas és referent a Sant Privat i Puigpardines, Lluís Pujiula a Hostalets i Falgars, Pilar Fabregó a Joanetes i Josep Pujol és el regidor referent a Sant Esteve.

Per poder reunir-se amb alcaldia, els regidors, o els tècnics cal sol·licitar hora prèviament. Ho poden fer trucant al 972 690 225, enviant un correu electrònic a ajuntament@vallbas.cat o bé dirigint-se a les oficines del consistori.

Una altra via de contacte amb l’Ajuntament és mitjançant el portal web La Vall en un Clic. Aquesta és una eina que es va posar en marxa al 2015 per agilitzar la participació i la comunicació entre l’equip de govern i la ciutadania i millorar el dia a dia a la vall.